Creatief

Bullet journal • juli

Hoi! Het was weer een tijdje geleden dat ik schreef, maar ik heb nu vakantie en alle tijd om blogjes te schrijven. De laatste weken van school waren zwaar en ik ben heel blij dat ik vakantie heb. Om nog extra in de vakantiesfeer te komen, werd het bullet journal thema van juli dan ook ‘zomer/zee’. De enige richtlijn was de kleur blauw, wat uiteindelijk een heerlijk zomerse sfeer gaf.

De welkomstpagina doet me denken aan eindeloos warme dagen en zwoele zomeravonden. Het is een soort zonnige bloementuin geworden, inclusief water, en ik vind het wel tof. Het gedichtje linksonder komt weer uit de scheurkalender van Lars van der Werf. De grote foto rechtsonder is uit een boekje dat bij het Flow zomerboek zat. De quote erboven vind ik perfect bij de zomer passen, dus die schreef/tekende ik eromheen.

Ik twijfelde of ik mijn maandelijkse agenda erin ging zetten, omdat het vakantie is, maar besloot het toch te doen. Ik heb niet veel plannen, maar het is toch fijn om de paar afspraken die ik heb erin te schrijven. De vakjes zijn wel kleiner dan normaal, waardoor ik meer ruimte had voor versiering. En het zou een uitzondering zijn als het tekenen van de vakjes een keer goed ging, dus deze keer ging het ook weer mis (ik tekende acht dagen). De (retro) blauwe, zomerse foto’s die je op bijna elke pagina terugziet, komen ook uit de Flow.

Op de volgende pagina maakte ik ruimte voor werkuren en blog ideeën en rechts schreef ik mijn zomer bucketlist. Ik heb een beetje een hekel aan bucketlists, omdat er vaak onhaalbare en statusrelateerde dingen opstaan, maar op deze staan gewoon kleine fijne dingen die ik eigenlijk altijd doe in de vakantie en zeker weer wil doen deze zomer.

Omdat ik, hopelijk, veel leuke dingen ga doen deze zomer, maakte ik drie pagina’s vrij voor herinneringen. Misschien plak ik er later ook nog wel foto’s bij. Het kaartje met de bloemen, waarvan je er ook een zag op de eerste pagina, komt van Aliexpress.

Op de laatste pagina schreef ik een lijst met reisdromen. Ik wilde het eerst niet doen, want ik wilde deze zomer juist extra in de ‘thuis-is-fijn’-sfeer blijven (ik ga wel op vakantie, daar niet van), maar mijn hoofd zat zo vol met dromen over reizen, dat ik ze op papier wilde hebben.

Ik kwam er trouwens achter dat dit mijn twaalfde maand was in mijn bullet journal en ik dit dus alweer een jaar doe. Supertof om erdoorheen te bladeren en te zien hoe ik ben veranderd qua stijl en waarin ik ben verbeterd.

Doei!

4 thoughts on “Bullet journal • juli”

  1. Het ziet er weer super mooi uit. Heerlijk zomers en ook een beetje dromerig. Fijn! ^^ Ik moet mijn spreads dringend afmaken, dan kan ik er nog eens een post over schrijven.

  2. Wat een prettige sfeer heeft je bullet journal deze maand! Ik heb voor deze maand geen bullet journal pagina’s gemaakt, juist omdat het vakantie is. Maar zo gaat het toch wel kriebelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *