Creatief

Bullet journal • maart

Vakantie. Daar was ik wel even aan toe. Voor Brabanders betekent deze vakantie dagen achter elkaar zuipen en belachelijke muziek luisteren, maar omdat ik een van de weinigen ben die er niks aan vindt, ben ik Carnaval weer ontvlucht. Dus zit ik lekker vanuit Zwitserland te typen (vandaar de stukken sneeuw op de achtergrond). Toen ik mijn blog begon, wist ik al dat ik elke maand wilde delen hoe de maandelijkse lay-out van mijn bullet journal eruit ziet. En ik zal toegeven, die van februari heb ik niet gedeeld omdat ik hem te lelijk vond. Jaja, ik weet het, ik moet ook slechte/lelijke/minder leuke dingen delen. Maar als ik zelf ergens echt niet tevreden over ben, voel ik niet echt de behoefte om dat op mijn blog te zetten. Dus, laten we gewoon afspreken dat ik vanaf vandaag mijn maandelijkse lay-out ga delen.

Maart had van tevoren niet echt een bepaald thema, maar uiteindelijk heeft het vooral romantische vibes, door de bloemen en rode kleuren. Dus ehm… romantic spring? In ieder geval ben ik er uiteindelijk wel tevreden mee en het is weer eens iets nieuws. Het was ook de eerste keer dat ik werkte met een zilveren gel pen. Vind het een tof effect geven, maar het veegt wel heel makkelijk uit, dus ik moet echt voorzichtig schrijven.

Deze maand is de allereerste maand waarbij ik geen trackers erin heb gezet. Ik heb die altijd ritueel ingevuld en vond de inzichten fijn, maar op de een of andere manier is die behoefte er niet meer. Gek genoeg ben ik sinds Lissabon gestopt met alles bijhouden en dat is ook helemaal prima.

Ik moet eerlijk zeggen dat het plezier in bullet journallen is afgenomen de laatste maanden. In het begin was ik nog heel vrij en durfde ik van alles, maar nu wil ik het heel graag perfect doen en dat maakt het wel minder leuk. Maar ik probeer hier niet aan te denken en gewoon lekker creatief te zijn.

Zo. Nu ga ik lekker genieten van het skiën, veel lezen en tekenen en mega veel spelletjes spelen. Want ik ben nou eenmaal een oud wijf en ik hou van deze vakanties. Als jij ook vakantie hebt, geniet ervan!

Liefs, Veerle

1 thought on “Bullet journal • maart”

  1. Heee Veerle, het ziet er super leuk uit! Ik vind het sowieso al knap dat je het geduld ervoor hebt ;). En ik wilde nog even zeggen dat ik heel jaloers ben op je vakantie hoor, ik zou het wel weten: wintersport boven carnaval! Geniet ervan xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *