Overig

Fijne momentjes • februari

Februari is alweer ten einde gekomen, wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuw dagboekje. Maar ook dat het bijna tijd is voor het voorjaar, en hallo, daar ben ik wel aan toe. Ik ging afgelopen maand twee keer op vakantie, maar deed ook andere fijne dingetjes. Over een paar dagen begin ik met stage, dus ik heb goed genoten van mijn laatste weken vakantie.

Ik had een heerlijke paar dagen in Berlijn, waar ik al een blogje over schreef. In Berlijn kocht ik een boek over astrologie, want kijk even hoe mooi die kaft eruit ziet. Ik ben er even voor gaan zitten en heb me uren verdiept in de planeten, geboortekaarten en huizen in astrologie. Altijd leuk om nieuwe dingen te leren.

Na al dat eten in Berlijn was het tijd om even te detoxen, dus at ik zo veel mogelijk Whole Food Plant Based. Dit is eigenlijk de ‘gezonde’ versie van vegan, met zo min mogelijk geraffineerde en bewerkte producten. Misschien schrijf ik daar nog een keer een blog over, als jullie dat interessant lijkt. Ik at veel smoothiebowls, groenten en zelfgemaakte spreads en mijn lichaam was daar heel erg dankbaar voor.

Jep, nog meer eten en drinken. Op zondagochtend maakte ik scones als ontbijt. Ik gebruik altijd dit recept, supersnel en nog nooit mislukt (*klopt af*). Ook granola, hummus en nutella konden niet ontbreken.

Ik hield me weer eens bezig met food fotografie, wat alweer een tijdje geleden was. Als ik een recept uitschrijf voor mijn blog, maak ik uiteraard wel foto’s, maar het is lang geleden dat ik uitgebreid een setting stylede voor een foto. Het is echt fantastisch om iets te koken, dan alles mooi neer te zetten en op de tafel te zitten en foto’s te maken, haha.

Mijn handen kriebelden veel deze maand, dus sloeg ik weer aan de borduur en verf. Podcast erbij en voor ik het wist, was het uren later.  

Ja hoor, we zijn aangekomen bij het koffietje met mijn vriendin. We kunnen er niks aan doen, maar altijd als we bij elkaar zijn moeten we weer ergens koffie drinken en lekker lezen. Dit keer waren we bij Lucifer Roasters in Eindhoven. En uiteraard even snuffelen bij de mooie Dille & Kamille.

Tot slot ben ik nu op wintersport, waar we een paar dagen volle zon hebben gehad, maar op dit moment is het slecht weer. Maar alsnog genieten, want dat is het altijd.

Oh, en ik heb natuurlijk weer lekker veel gelezen, eigenlijk meer dan alles hierboven. Ik las deze maand: La Belle Sauvage, De jongen in de sneeuw, Het Italiaanse meisje, Het Rosie Resultaat, dat boek over astrologie, Harry Potter deel 5 en het nieuwste deel van De Zeven Zussen.

Waar ik ook geen foto’s van heb maar wat ik wel veel deed, was zwemmen en af en toe wielrennen. Ik ben aan het trainen voor een triathlon en ik kan niet wachten tot het mooier weer is en ik vaker kan fietsen en in natuurwater kan zwemmen. Hardlopen gaat helaas wat minder door een blessure, dus ik moet even rust houden.

Wat heb jij gedaan afgelopen maand?

1 thought on “Fijne momentjes • februari”

  1. Heerlijk, twee vakanties. Ik ben zelf in de zomer anderhalve dag in Berlijn (omdat vliegen naar Australië vanaf daar een stuk goedkoper is) dus ik bewaar je artikel daarvoor zeker even. En alvast veel plezier op je stage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *