Overig

Fijne momentjes • januari

Herinneren jullie je nog de herfstdagboekjes die ik afgelopen jaar schreef, waarin ik vertelde wat voor fijne dingen ik allemaal deed in die maanden? Inmiddels zijn deze blogjes mijn favoriet geworden om zelf terug te lezen en weer te kijken naar de leuke foto’s en momenten. Het is geen herfst meer en dus ben ik ermee gestopt, maar ik wil wel doorgaan met dit soort dagboekjes. Daarom heb ik het voornemen om elke maand even terug te blikken op fijne momentjes; hierbij het eerste blogje met wat ik in januari allemaal deed.

Als je me op Instagram volgt, heb je kunnen zien dat ik weer lekker veel heb gebakken en ik doe ook eigenlijk niet veel anders. Ik word gewoon zo gelukkig van een lekker muziekje op en dansend een taart bakken en dat de keuken zich dan vult met de heerlijke geur van speculaas en kaneel. Deze maand bakte ik een paar worteltaarten, chocolate chip cookies, een mega caramel cookie en nog wel meer.

Ik las veel boeken, lekker uren voor de kachel wegdromen. De lente mag van mij wel beginnen, maar toch ook weer niet want ik kan deze vuurtjes echt niet missen.

Afgelopen maand hield ik mijn hardloopritme nog steeds goed vol en voltooide ik veel lekkere trainingen. Het is zo tof om te merken aan mezelf dat ik steeds sneller word, dat motiveert wel om mezelf nog meer uit te dagen.

Ik ben heeeel erg veel bezig geweest met creatieve dingen. Ik pakte het bullet journallen weer op, maar ook heb ik hard gewerkt aan mijn webshop, die ik vorige week opende. Ik krijg zo veel energie van alles eromheen; tekenen, gutsen, papier snijden, afdrukken, fotograferen, etc.

Ik ben veel kringloopwinkels afgestruind en heb echt leuke dingen gekocht. Hierboven zie je een bloesje en een jasje, maar ik heb nog veel meer gekocht. Dit wil ik binnenkort allemaal laten zien in een aparte blog, lijkt jullie dat leuk?

Ik ging met een vriendin een dagje naar Leiden en we gingen naar het museum van Volkenkunde. We waren er allebei nog nooit geweest en ik vond het héél interessant. Wel erg groot, dus ik moet er zeker nog een keer naartoe. Erg onder de indruk was ik van de Aboriginal kunst. Een bekende techniek daarin is het werken met stippen; het schilderij dat je hierboven ziet bestaat uit allemaal heel kleine stipjes. ’s Avonds aten we bij de Vegan Junk Food Bar in Rotterdam. Zo. Lekker.

Mijn dagboekjes zijn nooit compleet zonder koffietjes met mijn vriendin. Van de week zaten we bij ZwartWit koffie in Eindhoven, aanrader.

Mochten jullie je afvragen waarom ik in hemelsnaam zoveel tijd voor dit alles; ik heb zes weken vakantie. Twee weken geleden heb ik mijn minor afgerond en ik begin 3 maart met mijn stage, wat betekent dat ik nu lekker kan genieten van zes weken niks. Nouja, niks.. ik heb het zoals je ziet druk genoeg met allemaal leuke dingen ;). En maandag ga ik naar Berlijn, heeeel veel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *